Långt hår :)

Tänkte uppdatera lite med bilder!! :)


Gammalt inlägg

Är med mina babes i bilen och dunkar musik och har as kul!! Livet leker !!


blondiebabe

Har färgat ännu blondare, ska färga tills det blir platinablondt. För så vill jag ha det! Idag blir det nog att dra ut med gänget som vanligt. För imorgon blir det att grilla med folket!! :D
Missrosa äter rosa glass och rosa strössel, of course!

Stan

Nu blir det att fixa lite ärenden på stan!


Godmorgon!

Nyss vaknat, dugande nästan igår.. Sitter ute på balkongen och tar en morgoncigg, sen blir det att röja i lägenheten efter frukosten! :)


REC

Nu blir det att mysa ner sig i soffan och kolla på REC.. Hatar dom filmerna, blir alltid lika rädd.. Bara jag inte råkar väcka Ina! Då blir nog han sur.. ;)


Rensat

Rensat bloggen på inlägg pga privat själ. Nu blir det skrattvideos på youtube så man får skratta lite. Lyckats äta lite nudlar nu på kvällen iallafall, bättre än inget. :)


Bloggtips!

Tänkte tipsa om en utav mina nära vänners blogg! Hon blev gravid som 15 åring och fick barn när hon var 15 med, nu är hon 16!
Hur starkt gjort är inte det då? Hon & Hennes fästman (Mathias) har världens finaste dotter (Julia)!
Gör som jag, följ hennes blogg. Den är sjukt bra och mycket fina barnbilder! Värd att ses, helt klart!
http://marsbarneet.blogg.se/

Bloggtips!

Tänkte bara tipsa om en blogg lite snabbt. Det är min kompis Ina's blogg, han är transsexuell och håller på och göra om sig till tjej. Hur häftigt är inte det att ha en sån kompis & som dessutom är min bästavän?! Gå gärna in på hans blogg och följ!
http://robyn-89.blogspot.com/

Välkomna osv

Skapat en ny blogg för att jag inte orkade fixa den gamla, htlm koderna var helt fel och inläggen var gamla och ville inte radera dom, men ändå ha bloggen. Men här är lite random info om mig.. Jag heter Charlotte Josefine Sundberg/Pettersson och är bosatt i lilla Skultuna. Jag är 16 år, blir 17 i höst. På fritiden är jag med min bästavän Robin, eller Ina som ska bli hans tjejnamn. Han håller på och gör om sig till tjej. Bor även hos honom. Annars är jag väl i stallet eller ute och kör någonstans eller bara chillar med livet. Mina vänner brukar kalla mig: Lollo, Liten, Lilla liten, Miss rosa eller bara Charlotte. BlaBlaBla, maila om ni vill något eller kommentera! [email protected]
image description
image description
<- Ina & Jag ->

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!